Airconditioners


but1 Airconditioners
Voor een optimale klimaatbeheersing bent u bij Weba aan het juiste adres. Toshiba airco’s voeren wij als huismerk maar ook andere budgetvriendelijke merken worden geleverd en geinstalleerd. U krijgt 3 jaar garantie op deze installaties.airco1

but1 Toshiba, topklasse gemaakt voor de toekomst
Door de aanschaf van een Toshiba airconditioner zet u de juiste stap naar een comfortabel binnenklimaat. Toshiba is een van de grootste producenten ter wereld en zijn met de laatste snufjes op elektronica gebied uitgerust. De cassettemodellen zijn ontworpen om in een (verlaagd) plafond te worden weggebouwd. Met de DC inverter techniek bereikt u een energiebesparing tot 45% ten opzichte van conventionele systemen.

but1 Koeling én warmte
Uw aircondioner kan worden uitgerust met een warmtepomp. Dit betekent dat het koelsysteem kan worden omgekeerd en u naast een perfecte koeling in de zomer ook een comfortabele (bij)verwarming in de winter heeft. Toshiba airconditioners worden uitsluitend geleverd via de erkende vakinstallateur. De meeste cassettemodellen worden zonder hak- en breekwerk in een (verlaagd) plafond ingebouwd. Standaard worden de airconditioners geleverd met een vaste afstandsbediening, reinigbaar luchtfilter, automatische herstart, gecoate condensorlamellen en winterregeling.

but1 Weba, uw vakinstallateur
Weba ontwerpt, adviseert, levert, installeert en onderhoudt uw complete klimaatbeheersings installatie(s). Vraag een vrijblijvende offerte of advies.