Wat doet Weba


weba Wat doet Weba ?

Weba Installatietechniek levert, installeert en onderhoudt installaties op het gebied van (centrale) verwarming, koeling (airconditioning), luchtbehandeling, sanitair en duurzame energie.

weba Centrale verwarming

Weba levert en installeert alle merken cv-ketels en radiatoren en is daarbij gespecialiseerd in NEFIT ketels. Weba is GASNed installateur en biedt daarmee een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe cv-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren.
Méér informatie vindt u op onze pagina Centrale Verwarming.

weba Sanitair

Een volledig programma voor uw badkamer, toiletgroep of natte groep met kwaliteitsmerken als Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe, Cleopatra, Ribo en Sealskin.
Uitgebreide informatie leest u op de pagina Sanitair.

weba Airconditioning

Voor een optimale klimaatbeheersing bent u bij Weba aan het juiste adres. Toshiba airco’s voeren wij als huismerk maar ook andere budgetvriendelijke systemen worden door ons geïnstalleerd.
Méér weten? Bezoek onze pagina over Airconditioning

weba Duurzame energie

Duurzame energie wordt opgewekt uit zonnewarmte maar ook warmte onttrekken aan de aarde is een techniek die we steeds meer toegepast zien worden.
Méér informatie hierover op Duurzame Energie

weba Overige Services

Ook voor levering en installatie van centrale stofzuigersystemen, persluchtleidingen, laboratorium inrichtingen, bevochtigings en ontvochtigings installaties kan Weba u van dienst zijn.
Uitgebreide informatie leest u op de pagina Overige Services.

weba Service en Onderhoud

Voor onderhoud of reparatie van uw CV installatie, warmwater voorziening, airconditioning en andere installaties maar ook voor reparaties van lekkende gas- en waterleidingen biedt Weba een 24 uurs storingsdienst. Uw storing wordt indien nodig direct opgelost.
Méér informatie hierover op de pagina Service en Onderhoud.