Centrale verwarming


but1 Centrale verwarming
Weba levert en installeert alle merken cv-ketels en radiatoren en is daarbij gespecialiseerd in NEFIT ketels. Weba is GASNed installateur en biedt daarmee een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe cv-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren.but1 Nefit HR ketels
Nefit HR ketels zijn de meest verkochte ketels. Niet voor niets want u krijgt een grotere energiebesparing, minder waterverspilling en een langere levensduur. Of u nu kiest voor de Proline NxT, Trendline II of de 9000i, met Nefit haalt u altijd een stukje kwaliteit in huis.

but1 Alle merken CV ketels
Als onafhankelijk installateur levert en installeert Weba alle merken HR ketels. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte en rekenen u voor wat voor u de bestel oplossing is.

but1 Radiatoren
Naast de standaard radiatoren biedt Weba ook een uitgebreid assortiment design radiatoren van de merken Jaga en Vasco. Het klassieke interieur wordt extra verrast met de klassieke Floreal cast iron radiator.

but1 GasNed
GasNed biedt een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe cv-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren. Bij lease  “koopt” u in een tijdbestek van 3 of 5 jaar een toestel. U betaalt maandelijks een vast, laag bedrag. Service en onderhoud zijn hierbij inbegrepen. Na afloop van de leaseperiode is het toestel uw eigendom. Vraag vrijblijvend een offerte aan.