Overige services


but1 De overige services van Weba
Ook voor levering en installatie van centrale stofzuigsystemen, persluchtleidingen, laboratorium inrichtingen, bevochtigings en ontvochtigings installaties kan Weba u van dienst zijn.
Hieronder een overzicht.overig0

but1 Stofzuigsystemen
Bij gebruik van een gewone stofzuiger kunnen dwarrelende stofdeeltjes en de uitwerpselen van de huisstofmijt allergieën en luchtwegaandoeningen veroorzaken. Een stofvrij leefmilieu door toepassing van een centraal stofzuigsysteem verminderd deze risico´s aanzienlijk. Weba levert en installeert stofzuigsystemen van het merk Hanson. Een stofzuigsysteem kan eenvoudig geinstalleerd worden in nieuwbouw of bestaande bouw.

but1 Persluchtleidingen
Persluchtleidingen zijn in verschillende materiaalsoorten leverbaar zoals staal, koper en kunststof. Persluchtleidingen moeten aan verschillende minimumeisen voldoen. Ze moeten geschikt zijn voor de optredende druk en temperatuur, zo weinig mogelijk weerstand geven, bestand zijn tegen eventuele schadelijke bestanddelen in de perslucht (water, smeerolie en stof) en zelf geen verontreinigingen in de lucht brengen. Verder is een leidingsysteem optimaal als het niet lekt, weinig drukverlies veroorzaakt (maximaal 0,01 MPa) en niet kan roesten. Weba adviseert u graag bij de aankoop en installatie.

but1 Laboratorium inrichtingen
Weba verzorgt complete laboratorium inrichtingen. Door onze vakkennis en ervaring kunnen wij u snel een optimale kwaliteit leveren. Deze markt is steeds in ontwikkeling en dagelijks komen er prodcuten bij die nauwkeuriger of functioneler zijn en/of betere prestaties leveren. Graag geven wij u een vrijblijvend advies of offerte.

but1 Bevochtiging en Ontvochtiging installaties
Een te vochtige of te droge omgeving  kan een negatieve invloed hebben op mens en dier. Weba draagt zorg voor een beheersbare klimaat omgeving.

but1 Weba, uw partner in installatietechniek
Weba ontwerpt, adviseert, levert, installeert en onderhoudt uw complete installatie(s). Vraag een vrijblijvende offerte of advies.